A világ egyik legjobb kerékpárosa Dorogon!

Hegedűs László (Hege) – 2x Guinness Világrekorder / 24x Országos Bajnok Triál versenyző május 28-án, szombaton 14.00 órától bemutatót tart az Otthon téren Gyereknap alkalmából, Neked is ott a helyed! Olvassátok el vele készült rövid interjúnkat.

Kiknek ajánlod a bemutatódat?

A fellépéseink minden alkalommal hatalmas élményt okoznak a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, tehát a látvány mindenkinek szól. Ha mégis meg kellene neveznem egy célcsoportot, akkor a műsor utáni workshop program végett a fiatal korosztályt jelölném meg, hiszen ebben már ők szoktak nagyobb aktivitást mutatni. 

Mit hozzanak magukkal a kilátogatók?

A látogatóknak biztosítunk minden nélkülözhetetlen felszerelést, ami a triál sport kipróbálásához szükséges, így a kedves vendégek kizárólag a kerékpársport adta kikapcsolódásra koncentrálhatnak. 

Mennyire számít extrém sportnak amit kipróbálhatnak majd a gyerekek?

A gyerekek egy olyan sportot próbálhatnak ki, ami nem csupán extrém, de kiváló ügyességi sport is. A kerékpár feletti kontroll és egyensúlygyakorlatok pedig nagyon sokat segítenek a jelentkezőknek abban, hogy a hétköznapokban is biztonságosabban és magabiztosabban tudjanak közlekedni a kerékpárokon. 
Tehát a triálozás első fázisában sokkal inkább ügyességi sportról beszélhetünk, majd a kitartó edzésmunkának köszönhetően érhetünk el egy olyan szintre, ami a kerékpáros számára megszokott, de aki ezt külső szemmel nézi, az kifejezetten extrémnek gondolja majd.