Év sportolója 2017. – 1. rész

Idén újra kiosztásra kerülnek az Év sportolója díjak, amelyekre a sportegyesületek jelölhették ki a legkiemelkedőbb teljesítésű tagjaikat. Az ünnepélyes díjátadásra a 24 órás Kézilabda Maraton első napján, december 15-én pénteken 19.00 órakor kerül sor.

Ma a lányokat mutatjuk be a díjazottak közül.
Gratulálunk az egész éves teljesítményetekhez!

Imrei Nóra
Kilenc éve kézilabdázik egyesületünkben. Kitartó, lelkes és megbízható játékos volt már pályafutása elején is. Hibátlan hozzáállásának köszönhetően, fiatal 15 éves kora ellenére mára kiemelkedő kézilabdázóvá nőtte ki magát. Rengeteg pozitív tulajdonsága közül kiemelendő
munkabírása ás játékintelligenciája. Minden lehetősége adott, hogy a modern, gyors kézilabdázásban, univerzális játékossá váljon és felnőtt korára a legfelső osztályig jusson. A serdülő, az ifjúsági és a felnőtt csapatunk meghatározó tagja. 2017-ben a különböző korosztályú bajnoki mérkőzéseken 351 gólt szerzett.

Imrei Nóra

Simsik Cintia
Cintia komoly játékos múlttal rendelkezik, korábbi években még NB I-ben is szerepelt. 2016 szeptembere óta játszik nálunk. Személyisége, profi mentalitása igazi példa a klubunkban kézilabdázó fiataljaink számára. Minden mérkőzésen a maximumra törekszik, játéktudása, az egész mezőnyt figyelembe véve is kiemelkedő. Tapasztalatát felhasználva az edzéseken segíti játékostársait a fejlődésben, bátorítja őket és már a jelenlétével jobb teljesítményre sarkallja őket. 2017-ben eddig 161 gólt szerzett a felnőtt bajnoki mérkőzéseken.

Simsik Cintia

Tamás Izabella (2006): a Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai Programjának tagja. A 2017-es Cápa Országos Bajnokságon 100 méteres
pillangóúszásban 7., 200 méteres pillangóúszásban 4. helyezést szerzett. Mindkét versenyszámban az országos ranglista élvonalában található. Évek óta egyenletesen fejlődik, szorgalma példás.

Tamás Izabella

Meczger Sára (2005): A 2017-es Cápa Országos Bajnokságon bronzérmes lett 200 méteres mellúszásban. Évek óta egyenletesen fejlődik, mellúszásban mind 100, mind 200 méteren az országos ranglista élvonalában található.

Meczger Sára