Interjú Katus Attilával

Egészség ezreknek, milliók a kórháznak – mottóval az idén Dorogon, az Otthon téren szeptember 11-én rendezik meg a Richter Egészségváros elnevezésű rendezvényt. Katus Attila a kezdetektől fogva oszlopos tagja a programnak, olvassátok el vele készült interjúnkat.

Miért csatlakoztál a Richter Egészségváros programhoz?

Az egészségtudatosságot és a betegségmegelőzést népszerűsítő rendezvénysorozatnak a fő alappillére, a prevenció, amit én is alkalmazok az óráimon, megfelelő életmód- táplálkozási tanácsadásokkal, testmozgással, segíteni őket. Lehetőséget biztosít arra, hogy ingyen, előzetes időpont egyeztetése nélkül vegyenek részt a helyi lakosok egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon, barátságos körülmények között.

Milyen program várható aznap a részedről?

Feladatomnak érzem, hogy a program során segítsek az embereknek, lendületet adjak nekik, hogy újra az életük része legyen a rendszeres mozgás. A torna jó hangulatú, zenés, gyerekek, felnőttek számára könnyen végrehajtható mozgásforma.

IDŐPONT: szeptember 11. 14.15 – Torna Katus Attilával

Többször jártál már nálunk a rendezvényeinken, milyen emléked van Dorogról?

Csupa jó emlékem van a városról, mindig nagy szeretettel fogadtak a szervezők, a résztvevők. Teljes lelkesedéssel készülök a hétvégi rendezvényre, hiszen a tanítás, az egészségmegőrzés fontos számomra. Bízom benne, hogy most is nyitottak, aktívak lesznek a dorogiak és egy jó hangulatú napot töltünk együtt.

További részletek az eseményről