Kézilabda NB II - Döcögve, de győztesen

Kézilabda NB II – Döcögve, de győztesen

Az NB II-es bajnokság hetedik fordulójában a dorogiak a REAC SI SE újonc gárdáját fogadták.

A dorogi lányok idegesen kezdték a mérkőzést. Rengeteg hiba jellemezte a játékukat, és többször bizonytalankodtak.

A második játékrész elején a népes közönség végre a megszokott dorogi csapatot látta. Zárt, határozott védekezés megoldhatatlan feladat elé állította a REAC támadósorát. Egymás után szűrte meg a hazai csapat az ellenfél próbálkozásait és sorozatban szereztük a könnyű gólokat. A félidő első húsz percében mindössze kétszer tudtak a vendégek betalálni hazai kapuba, míg mi 10-szer voltunk eredményesek. (22-11). Ezt követően sajnos a magabiztos vezetés tudatában kiengedett a csapat, így a vendégek hét gólra megközelítettek minket, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Fiatal csapattal vágtunk neki a bajnokságnak és emiatt a háttérben rengeteg kritikát kaptunk, reméljük, most már mindenki látja, hogy ezek a lányok megérdemlik a szeretetet és támogatást, hiszen övék a jövő! Klubunk mottója, a múltat nem feledjük és tiszteljük, de a merészebb, bátrabb jövő a cél!

Végeredmény
Dorogi ESE – REAC SI SE 26-19 (12-9)

Összeállítás: STADLER M. (kapus) – Zsótér D. 2 gól, Simsikova C. 4 gól, FORGÁCS K. 13 gól, Reskó Dzs., PRIÁLL E. 3 gól, Turák A. Cserék: MÁTYÁS V. (kapus) – Előd N. 2 gól, Molnár E. 1 gól, Szilágyi V. 1 gól, Horváth K., Tolvaj G., Imrei N., Bodnár N., Forgács V..

Bona Gergő edző: „Nagyon nehezek voltak a körülmények, úgy érzem, ez a mérkőzés meghaladta a két játékvezető aznapi formáját. Sajnálatos, mert egy az eredmény szempontjából könnyű meccs volt. Határozatlan és nem következetes ténykedésük, rányomta bélyegét, nem csak a felnőtt, hanem a junior mérkőzésre is. A játékunk ma nagyon nem működött, de az eredménnyel elégedett vagyok, 20 gól alatt kaptunk, ellenfelünk egy pillanatig sem vezetett. A munka java még hátravan.”