MindeKor mozgásban - Hullámmasszázs a Kolibri Alakformáló Szalonban

MindeKor mozgásban – Hullámmasszázs a Kolibri Alakformáló Szalonban

Október 24-én, hétfőn reggel fél 9 és délután 1 óra között a Kolibri Alakformáló Szalon kinyitotta kapuit a MindenKor Mozgásban látogatói számára. A résztvevők legnagyobb örömére ezúttal a hullámmasszázs volt az „étlapon”

A hullámmasszázs rendkívül hatékony a különféle betegségek gyógyításában és megelőzésében, de szépészeti alkalmazása is elterjedt.
A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. Ennek következtében a szervezet méreganyagokkal telítődik, a szövetek között pangó folyadék jelenik meg, amely kezelésre szoruló egészségi állapotot eredményez.
A hullámmasszázs lényege, hogy a különböző kezelőegységek légkamrái egymást követően felfúvódnak, majd leengedik a nyomást. Ez egy hullámmasszázs effektust kelt. A hatás egy passzív izometrikus mozgatás, ami nagyon hasonló egy jól felépített manuális terápiás masszázshoz.
Alkalmazása segíti az ödémák kezelését, a nyirokpangás megszüntetését, a vénás problémák, a visszerek kezelését, a vérkeringés és a mikro-cirkuláció élénkítését és fokozza a sebgyógyulást is.
Már a kezelés folyamata is nagyon kellemes élményt nyújt. Érezhető, ahogy a vérkeringés és nyirokkeringés új életre kel. érzékelni A lerakódott méreganyagok távoznak a szervezetből. Rendszeres kúra esetén napról napra tapasztalható, ahogy végtagok felszabadulnak, megkönnyebbülnek, és egyre pihentebbé válnak, visszaadva a jó közérzetet. A megélénkült keringés segítségével, az oxigénnel és tápanyagokkal együtt a vitaminok, ásványi anyagok és gyógyszerek is jobban hasznosulnak, nő a szervezet vitalitása.