Sportolj otthon Dorog!

Mint az már ismert, a Dorogisport csapata a kialakult pandémiás helyzetre reagálva, egy rendhagyó ötlettel állt elő, otthoni edzésprogram lehetőséget biztosít, melyet a Dorogisport facebook oldalán lehet megtalálni.

Immár egy hét távlatából hoztunk némi kulisszatitkot, és egy kis összegzőt.

Az első héten három edzésvideó debütált a DS oldalán, a szerdai napon egy kezdő, csütörtökön egy haladó, és szombaton egy átmozgató tréning.

LEGYÉL FITTEBB OTTHON!

A lányok – név szerint: Gazdag Kata – kezdő, Szabó Dzsennifer és Fleischmann Évi – haladó, átmozgató – elképesztő lendülettel vetették bele magukat a munkába, hogy a dorogi lakosoknak a lehető legmagasabb szintet tudják nyújtani.

A siker nem is maradt el, hiszen a három videót 1500 mozogni vágyó tekintette meg az első héten.

A Legyél Fittebb Otthon! bejegyzések is több ezer embert értek el, ami a megosztások és kedvelések számában is megmutatkozott.

A program 6 héten át szolgálja ki a kijárási korlátozást betartó, de sportolni vágyó résztvevőket.

IRATKOZZATOK FEL  YouTube csatornánkra. 

A DorogiSport csapat tagjai azonban emelik a tétet, és a következő hetekben útjára indítják a Legyél Fittebb Kid! programot is.

Ennek keretében, a 25-30 perces edzésvideóval kifejezetten az általános iskolai korosztályhoz szólnak.

Kaszala Béla a Dorogi Nehézatlétikai Club edzője vezetésével, a küzdősport és önvédelem alapjait sajátíthatják el a gyerekek otthoni környezetben. 

VIDEÓ

1200x800

És, hogy miről is szól a program? Egy szuper átmozgató testedzés részesei lehetnek, azok a 6-13 éves korú gyermekek akik hetente kétszer ellátogatnak a DorogiSport Facebook oldalára és megtekintik Kaszala Béla videóit. A küzdősport és önvédelem alapjainak elsajátítása mellett, nem utolsó sorban még hatékony erősítő gyakorlatok is színesítik a Legyél Fitteb Kid! programot.