Újabb együttműködést kötött a dorogi Új-Hullám SE a Honvéddal

Augusztus 27-én, a II. dorogi Vízilabda Gála keretében Várhegyi Ferenc, az Új-Hullám SE elnöke bejelentette, hogy az egy évvel ezelőtt a Bp. Honvéd SE-vel vízilabdában megkötött és azóta kipróbáltan jól működő együttműködés mintájára, a két klub az úszósportban is sportszakmai szövetséget kötött.

20190827_180102

A képen balról jobbra: Kovács Gábor, a Bp. Honvéd SE Úszó Szakosztályának szakmai vezetője; Imre Géza, a Bp. Honvéd SE sportigazgatója, Dr. Steinmetz Barnabás Szakosztály Igazgató, Szekér Zoltán, Dorog Város Egyesített Sportintézményének sportigazgatója, Várhegyi Ferenc, az Új – Hullám Sport Egyesület Elnöke.

A megállapodással az Új-Hullám SE tervezhető sportolói életpályamodellt tud kínálni a legtehetségesebb fiatal úszóknak és szüleiknek a dorogi pályafutásuk utáni időszakra is.

Imre Géza, a Bp. Honvéd SE sportigazgatója elmondta, hogy a Honvéd érdeke, hogy legyenek vidéki utánpótlás bázisai is és bízik benne, hogy az együttműködés mindenki hasznára válik majd. Kovács Gábor, a fővárosi klub Úszó Szakosztályának szakmai vezetője kiemelte, hogy nemcsak kapni, hanem adni is szeretnének: az edzők közötti folyamatos szakmai együttműködés mellett közös edzőtáborozásokra, edzésekre is sor kerülhet.

IMG_0857

A bejelentést követően a Bp. Honvéd SE és a Vasas-Plaket férfi felnőtt OB I-es csapatai játszottak egymással telt házas gálamérkőzést. Bóbis Máté, a Vasas, és Merész András, a Honvéd edzője elmondták, hogy a találkozó jól szolgálja a csapataik felkészülését. Merész András hozzátette, hogy a vízilabda népszerűsítése és az Új-Hullám SE-vel való kapcsolat miatt mindig örömmel jönnek Dorogra. A gólgazdag találkozót a Bp. Honvéd SE nyerte 16-13-ra.

IMG_6992 (1)

KÉPGALÉRIA

Fotók: Almási Edit