Vereséget szenvedett a Dorogi FC csapata hazai pályán a Gyirmót FC Győrtől

A Gyirmót FC Győr csapata 2:1 arányban győzte le a házigazda Dorogi FC csapatát a Buzánszky Jenő Stadionban vasárnap délután.

DOROGI FC–GYIRMÓT FC GYŐR 1–2 (0–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Takács János (Horváth Róbert, Máyer Gábor)

DOROG: Horváth G. – Erdélyi, Csató M., Zachán, Papp M. – Nagy I. (Vígh Á., 82.), Nagyházi (Sitku, 72.) – Mészáros Á. – Faragó I. (Városi, 79.), Hegedűs M., Szedlár
Vezetőedző: Miskei Attila
GYIRMÓT: Rusák – Varga P., Szilvási, Széles, Présinger – Lázár P., Kontár (Villám, 90.), Strestík (Nagy P., 59.), Heffler N. (Vólent, 88.) – Herjeczki, Szarka
Vezetőedző: Szepessy László

Gólszerző: Szarka (11-esből, 0–1) az 51., Nagy P. (0–2) a 69., Mészáros Á. (11-esből, 1–2) a 93. percben
Kiállítva: Hegedűs M. piros lap a (64. p.), Lázár P. (95. p.) második sárga lap

Miskei Attila, a Dorogi FC vezetőedzője ígértékelt a találkozó után:

– Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat, fölényben voltunk, helyzeteink voltak. Ebben gondolom egyetértünk?
– Abszolút, azt gondolom, hogy taktikailag és játékban is az ellenfelünk fölé nőttünk, tudtuk hogy mi az erősségük, a gyengéik. A játékosok nagyon jól megoldották a feladatukat. Azt gondolom, hogy ez a legjobb meccsünk volt eddig a szezonban.

– A második félidőt is jól kezdtük, annak ellenére, hogy a Gyirmót is próbált támadni. Rendben is volt minden, aztán jött ez a megkérdőjelezhető büntető.
– Ami nekem ezzel a problémám, hogy teljesen kézben tartottuk a mérkőzést, jól játszottunk és ez abnormális, hogy ilyen játékvezetői döntések vannak. De elfogadom, hogy ez a futball része, annak ellenére, hogy nem is volt belül, nem is volt 11-es. Onnantól kezdve az ellenfél edzői végig presszionálták a játékvezetői stábot, jól tették, mert bejött.

– A piros lap is érdekes döntés volt, hiszen az ellenfélnél is ki lehetett volna osztani egyet. Mi a véleményed erről a szituációról?
– A Hegét ellökték, ráléptek, majd amikor felállt akkor ő is rálépett a fiatalemberre, aki eljátszotta….  tanulnunk kell ebből is.

– A kiállítás után a csapat felemelt fejjel küzdött tovább, gólt is szerzett és az egyenlítésre is volt esély, azt gondolom, hogy a fiúk emelt fővel hagyhatták el a pályát.
– Dorog ezért különleges hely, mindig is az volt és az is lesz, mert szíve, lelke mindenkinek benne van abban hogy a csapat eredményes legyen és a szurkolók is lássák, hogy mindent megteszünk a sikeres szereplés érdekében. Nagyon sajnálom, hogy ezt a mérkőzést így veszítettük el, hiszen emberhátrányban is az ellenfél fölé kerekedtünk. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, azt gondolom hogy a Dorogi FC is van olyan múlttal rendelkező csapat mint a Gyirmót és megérdemli az egyenlő elbánást.

(forrás: www.dorogifc.hu)