Együtt Bringázni Jó!

A Dorogi Kerékpáros Klub könnyű, kis vasárnap délelőtti kerékpártúrát szervez április 30-án 9.00 órától. Az ő felhívásukat olvashatjátok:

“Jó hangulat, vidámság, sztorik, ismerkedés, barátkozás, szakmai viták a bringákról, új helyek felfedezése – Gyere, Te is hozd magaddal élményeidet!
Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjoyDw-9dzPhog11AqUZ99IOUQsNAsfx7UAnZdK5fHiIv8WQ/viewform?c=0&w=1

Útvonal: Dorog-Esztergom-Tát-Dorog
Táv: kb. 30 Km
Program:
09.00 Gyülekező Dorog, Sportpálya (szervizpont)
09.30 Kerékpározás Esztergomba
10.15 Pihenő a Duna-parton, fagyizás, Járműkiállítás (benne veterán kerékpárok!) meglátogatása
11.30 Kerékpározás Tát-Dorog
12.45-13.15 Érkezés Dorog Sportpálya

A túra résztvevői együtt indulnak és csoportosan együtt haladva kerékpároznak. A túra vezetője (Dorogi Kerékpáros Klub tagja) halad a csoport elején, a többi szervező segíti a biztonságos haladást, a csoportzáró szintén egy szervező lesz. Kísérőautó biztosítja a technikai problémák elhárítását. Az útvonal aszfalton, murvás úton, döngölt földúton, autóúton és kerékpárúton is halad. Kérünk mindenkit a figyelmes, biztonságos, szabályos közlekedésre! Gyerekek is részt vehetnek a túrán, kizárólag szülői kísérettel. A gyerekek kötelesek közvetlenül a szülők mellett, vagy előtt kerékpározni! A kerékpártúrán bukósisak használata kötelező!

A részvétel regisztrációhoz kötött, határidő április 26.

Kérjük, töltsd ki az űrlapot! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjoyDw-9dzPhog11AqUZ99IOUQsNAsfx7UAnZdK5fHiIv8WQ/viewform?c=0&w=1
Minden lelkes kerékpárost szeretettel vár a Dorogi Kerékpáros Klub!”