Specialized Test The Best tesztnap Dorogon

Június 10-én Dorogon folytatjuk a Specialized Test The Best tesztnap sorozatunkat. A helyszín ezúttal a dorogi műanyag sípálya. Link a térképhez: https://www.google.hu/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x476a646ed…

Gyertek el és próbáljátok ki a legújabb Specialized MTB és országúti kerékpárokat! Elektromos bringánk is lesz. 🙂

A részvételhez előzetes online regisztráció szükséges, ahol ki tudod választani, hogy melyik időpontban, melyik bringánkat szeretnéd tesztelni.
ITT: http://specialized.hu/testRider/index/hl/hu
FIGYELEM: Azok számára, akik nem regisztrálnak nem tudjuk garantálni a tesztelési lehetőséget. A regisztrációs oldal a rendezvény előtt 8-10 nappal nyílik meg.

Mi is az Test The Best azaz TTB?

A TTB nem más, mint egy olyan tesztnap ahol Specialized bringákat próbálhatsz ki vásárlás előtt, amiről egy katalógus vagy kép alapján nem tudod eldönteni, mennyire felel majd meg igényeidnek, stílusodnak. Legyen ez országúti, 29-es, 650B, vagy akár 26-os MTB. Gyere el, hozd magaddal a sisakodat, bringás ruhádat, cipődet, a hozzá tartozó pedált, és egy arcképes igazolványt. FONTOS: a megfelelő sisak (nem fullface) és a megfelelő bringás ruházat (nem farmer, vagy egyéb bő szabású, hosszú nadrág) elengedhetetlen feltétele a részvételnek.Az előzetes regisztráció és időpont kiválasztása után már csak el kell jönnöd a megadott helyszínre és a bringa személyre szabása után megtapasztalni azt az érzést, amit már sokan átéltek.

Mikor kezdődik és meddig tart egy-egy tesztkör?

A tesztkörök csoportosan vezetett túrák. A kezdési időpontok a választott bringák leírásainál láthatók. Általában a jelentkezők bringás tudása határozza meg milyen hosszú egy-egy teszt, ez általában nem több mint 40-50 perc.
Igény szerint, kisebb létszámmal indulhatnak természetesen hosszabb túrák, ha a körülmények ezt engedik.
A Test The Best időpontok változhatnak az időjárás és a helyi rendezvények függvényében, megértéseteket köszönjük.

TEST THE BEST TEAM