Buzási József Kézilabda Utánpótlás Torna

Az idei évben az U9 és az U11 korosztályok mérhették össze a tudásukat a versenyidőszak kezdete előtt.

IMG_1257

Pénteken az U9 korosztály mérkőzéseitől volt hangos az Eötvös iskola tornaterme. A házigazda Dorog, az esztergomi Hét Vezér SE, az Érd, a Tarján SE és az Ácsi Kinizsi SE csapatai mérkőztek meg egymással. A korosztály sajátossága, hogy itt a játék öröméért játszanak a gyerekek, eredményszámítás nincsen, a mérkőzésekből tabella nem készül.  A körmérkőzések végén minden játékos egy emlékéremmel gazdagodott.

Az edzők javaslatai alapján választották meg  a torna válogatottját:   Ácsi Kinizsi SE: Dancs Panna , Dorogi ESE – Németh Gréta, Érd: Tomcsányi Dorka, Hét Vezér SE- Baumann Enikő, Tarján SE: Raffai Fanni

A legjobb mezőnyjátékos: Lányi Boglárka Tarján SE,  Legjobb kapus: Fodor Elza Hét Vezér SE

20180831_135248

Szombaton az U11 korosztály mérkőzéseire is megtelt az Eötvös iskola tornaterme. A dobogós helyekért a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia 2 csapata, az esztergomi Hét Vezér SE,  a Tarján SE és a házgazda Dorogi ESE mérkőztek meg. A kilátogató szülők remek hangulatú mérkőzéseket láthattak.   Az első helyezettnek járó kupát végül a Tarján SE csapata szerezte meg, a második helyezett a Hét Vezér csapata lett, míg a harmadik helyen a Dorogi ESE végzett.

Gula Gabriella edző így értékelte a tornát: Ezt a korosztályt 3 hete vettem át, ekkor kezdtük meg az edzéseket . Heti három foglalkozással készültünk a  tornára és az előttünk álló szezonra. Nagy kihívásnak éreztem a tornát, hiszen még ismerkedünk egymással a lányokkal. Összessgében sikeresnek értékelem a játéknapot, bíztató dolgokat láttam és nagyon örülök, hogy az edzésen gyakorolt játékelemeket minden mérkőzésen tudták alkalmazni a lányok. Kifejezetten jó mérkőzést játszottunk a Tarján ellen, büszke vagyok a lányokra. A következő hetekben dolgozunk tovább, hiszen október elején kezdődik a bajnokság.

40565428_328663054374962_3768226721497612288_n

A díjakat Ferling Bernadett, korábbi válogatott kézilabdázó adta át.

Az edzők javaslatai alapján választották meg  a torna válogatottját:  Dorogi ESE – Földes Réka, Dunaújvárosi KKA “A”:  Horváth Eszter, Dunaújvárosi KKA “B”: Nyuli Laura, Hét Vezér SE: Gál Szonja, Tarján SE: Felhős Vivien

A legjobb mezőnyjátékos: Szűcs Mercédesz Dorogi ESE,  Legjobb kapus: Hernádi Bonita Tarján SE

Mindkét korosztályban a Komárom-Esztergom megyei Kézilabda Szövetség különdíját vehette át a legjobb kapus és legjobb mezőnyjátékos.