Kézilabdás évzáró piknik

2024. június 8-án tartotta évzáró piknikét a Dorogi AC kézilabda szakosztálya, ahol kicsik és nagyok, szülők, nagyszülők és edzők együtt búcsúztatták a 2023/2024-es kézilabdás évadot.

Györgyné Körmöczi Renáta szakosztályvezető értékelte a szezont, majd megköszönte a szülők egész éves önzetlen támogatását. Itt vette át vármegyei bajnokságot megnyerő felnőtt csapat az aranyérmeket és a szakosztálytól távozó edzőket, Bartl Eszter, Szabó-Kosik Adél és Gellérfi Évát is elbúcsúztattuk.

A hivatalos részt követően a főszerep a kötetlen beszélgetéseké, a sok játéké, a vidámságé lett. Valamennyi kézilabdásunkat egy-egy kulaccsal ajándékoztuk meg. Számos program színesítette a családi pikniket: tánc, játékos sportversenyek, óriás csúszda, szumó szőnyeg, arcfestés, lufi hajtogató bohóc, kézműves programok, kooperációs ejtőernyő és sok-sok sporteszköz (kézilabda, tollaslabda, foci labda, röplabda, fitt ball, lufik, ügyességi játékok).

Külön köszönet a Csolnoki Szabadidő Sportegyesületnek, aki a programunk helyszínét biztosították számunkra, köszönet a Rajos Kft.-nek, akiktől a felfrissülést nyújtó vizet kaptuk, illetve köszönet minden szülőnek, edzőnek és közreműködőnek, akik segítségével sikerült mosolyt csalni a gyerekek arcára.