Újabb négypontos hétvége

Nb II-es csapataink újra idegenbe látogattak a hétvégén. A negyedik ellenfelünk a REAC Sportiskola SE csapata volt. A felnőtt és ifjúsági találkozót Csömörön rendezték meg.

Már rögtön a találkozó elején jeleztük vendéglátóinknak, hogy ezen a mérkőzésen csak egy végeredmény születhet, méghozzá vendég győzelem. A védett vagy megszerzett labdákat egy közvetlen indítás után, egyből kihasználtuk, ziccereinket a kezdeti fázisban rendre kihasználtuk (1-6). 11 perc után alább hagyott a koncentrációnk és ezt a REAC kihasználta és felzárkózott (5-8). Egy időkérés rendet rakott a fejekben és fokozatosan növeltük előnyünket. Csak ritkán kellett felállt fal ellen támadnunk, hiszen rengeteg gólt szereztünk indításból. A félidőre jelentős előny birtokába jutottunk (9-17).

Bona Gergő: „A szünetben megint a védekezésről beszéltünk, csak úgy, mint egy héttel előbb Hevesen. Kértem a lányoktól, hogy zártabban, keményebben védekezzünk, hiszen indokolatlanul „sok” gólt kaptunk.”

A második játékrész elején látványosan megfogadták az edzői kérést a lányok, hiszen 13 percig nem kaptunk gólt, miközben öt találatot szereztünk többek között Előd Niki vezérletével (9-22). A mérkőzés utolsó negyed órájában kicsit megint lazult a figyelmünk, de a magabiztos vezetésünk megmaradt.

Végeredmény
REAC Sportiskola SE – Dorogi ESE 16-29 (9-17)
Összeállítás: STADLER Merci (kapus) – SIMSIK Cinti 6 gól, MOLNÁR Eszti 6 gól, SZŐTS Fanni 3 gól, Uresch Dóri, Forgács Klaudia 4 gól, Zsótér Dana 2 gól. Cserék: Mátyás Vika (kapus) – ELŐD Niki 6 gól, Imrei Nóri 2 gól, Kaposvári Eszter, Turák Netti, Priáll Edina, Tolvaj Gréta, Bodnár Niki.

Bona Gergő: „Könnyed győzelmet arattunk, ilyenek is kellenek. Gratulálok a csapatomnak!”

Ifjúsági mérkőzés
REAC Sportiskola SE – Dorogi ESE 9-55 (5-31)
Összeállítás: Mátyás Vika (kapus) – Gáspár Vanda 4 gól, Molnár Eszti 6 gól, IMREI Nóri 15 gól, TOLVAJ Gréta 7 gól, Priáll Edina 3 gól, FORGÁCS Viki 9 gól. Cserék: Markos Réka 4 gól, Pap Kriszti 3 gól, Bodnár Niki, Szittya Lili, Turák Netti és Tolvaj Dorka.

Bona Gergő: „Köszönöm a lányoknak, hogy komolyan vették a találkozót. Ilyenek is kellenek????”

Fotó: Forgács Kriszti