Utánpótlás hírek – U9 kézis lányok

Hazai pályán, az Eötvös iskolában találkoztak a Csiszár régió U9 lány korosztályának csapatai a Kisiskolás Bajnokság decemberi fordulójában. A játéknapon mindkét dorogi csapat pályára lépett.

Az első mérkőzést a Dorogi ESE A csapata játszotta a Kőkúti DSE ellen. Remek mérkőzésen a dorogi csapat győzött 24-6-ra. Ugyanez a csapat a második mérkőzését az Alba Fehérvár KC ellen játszotta, ugyancsak győzelemmel 20- 12 arányban múlták felül ellenfelüket.

Mindkét meccsen nagyon fegyelmezetten, végig koncentrálva, az edzői utasításokat betartva játszottak Varga Elvira edzőnő tanítványai, melynek a szép és eredményes játék lett az eredménye.

A Dorogi ESE B csapata az első mérkőzését a TSC-Dózsa ellen játszotta. A tatabányaiak nagyon agresszív, kézilabdára kevésbé hasonlító játéka teljesen megbénította a lányokat, nehezen tudták megmutatni mit is tudnak valójában. A mérkőzést a TSC nyerte 23-1 arányban. A második mérkőzésre a Tatai AC ellen került sor. Itt két hasonló erőkből álló csapat találkozott. Nagyon küzdős, hajtós mérkőzést játszottak Szendi Gábor tanítványai. A lányok rengeteg helyzetet dolgoztak, de a helyzetkihasználással még akadnak problémák. A játékukon látszik a folyamatos fejlődés.  A mérkőzést a Tatai AC nyerte 7-4-re.

Gratulálunk mindkét csapatnak!