Óriási kivetítőn nézhetjük az Eb-t Dorogon

Június 11-étől egy hónapon keresztül tizenkét négyzetméteres kivetítőn, ingyenesen követhetjük a Labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit a dorogi művelődési ház sörkertjében kialakított MINI EB Arénában.

Szekér Zoltán, a DorogiSport és a helyi TDM vezetője elmondta, hogy a sörkertben a mérkőzések mintegy kilencven százalékát közvetíteni fogják. Látványos elemként egy 180 fős nagylelátót építenek fel, amely valódi stadionélményt adhat a kilátogatóknak. Emellett sörpadok és a gyerekek számára óriásfotelek adják a nézők kényelmét.

Szekér Zoltán kiemelte, hogy mivel az események szabadtéri rendezvénynek minősülnek, ezért védettségi igazolvány nélkül is látogathatók. A Dorogi Mini Eb Aréna a mérkőzések előtt fél órával nyit ki, valamint a meccsek végén még fél órájuk lesz a vendégeknek a helyszínt elhagyni, azonban a hat kiemelt mérkőzésen a fél óra helyett két órával korábban nyitják ki a kapukat és egy órával később zárják be azokat. A hat kiemelt mérkőzés korlátozott számban látogatható, ezért előregisztrációhoz kötött. A kiemelt mérkőzések előtt 48 órával, a Nipl Stefánia Uszoda jegypénztárában, nyitvatartási időben. A kiemelt rendezvény napján a mézkőzés előtt 2 órával a helyszínen váltható ki a karszalag ingyenesen. Egy ember maximum 4 db karszalagot vehet át.

A helyszínen büfé is fog üzemelni, ahol a bőséges étel- és italkínálat kapható majd. Mindemellett csocsóasztalokkal, tippjátékkal, gyerekeknek további ajándékokkal, arcfestő bázissal és egyéb szórakoztató elemekkel várják majd a vendégeket.

Zajlanak az előkészítő munkálatok a Dorogi MINI EB Arénában:

A sportintézmény-vezető megjegyezte, hogy a közvetítések mellett csocsóbajnokságot is szerveznek, valamint a helyi sportolóknak előadásokat és találkozókat is rendeznek majd. „Bizonyára többen emlékeznek, hogy öt évvel ezelőtt hatalmas élmény volt a dorogi Otthon téren átélni a magyar mérkőzéseket, akkor teltházzal üzemeltünk. Most ismét lehetőség lesz – a jelenlegi szabályok betartása mellett – arra, hogy újra átélhessük a szurkolás és a találkozások élményét” – mondta zárógondolatként Szekér Zoltán.

A Dorogi Mini Eb Arénában megrendezendő eseményekről folyamatosan tájékoztatjuk majd olvasóinkat!

FACEBOOK ESEMÉNY

PROGRAM

Szurkoljunk újra együtt! #hajrámagyarok

Forrás: dorogimedence.hu