Közlemény!

Tegnap újabb védelmi intézkedéseket fogalmaztak meg, melyek november 20-tól a létesítményeinket is érintik.

A  Kormány 633/2021. (XI. 18.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet módosításáról szóló jogszabály az alábbiakat tartalmazza, amit szükséges alkalmaznunk:

A zárt terekben vendégeinknek is kötelező a maszk használata:

  • minden egyéb olyan helyiségben, amelyben ügyfélfogadás zajlik, és a helyiségben – az ott foglalkoztatottakat is beleértve – rendszeresen 5 főnél többen tartózkodnak egy időben,
  • a  sportolók, az  edzők, a  mérkőzésvezető, a  versenybíró és ezek segítői kivételével a  zárt térben megrendezett sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén,

Uszodára vonatkozóan :

Az uszoda egész területén kötelező a maszk viselése a vendégek számára, kivéve a 6 év alatti gyerekek (aula, folyosó, öltözők). A medencetérben a sporttevékenységet végzők és edzők, oktatók számára nem kötelező a maszk használata, azonban a látogatójegyet váltók számára a medencetérben is kötelező viselni a maszkot!

Sportcsarnokra vonatkozóan:

A sportcsarnok egész területén kötelező a maszk viselése, kivéve a 6 év alatti gyerekek és a sportolók , edzők és ezek segítői a sporttevékenység végzésével összefüggésben.

Kötelező a maszkviselés mindenki más számára , aki sportcsarnokban tartózkodik. Mindaddig kötelező a maszk, amíg a küzdőtérre nem mennek fel a sportolók!

A sportrendezvények alkalmával a nézők számára kötelező a maszkviselés!

Vigyázzunk egymásra!