Új intézményvezető a DorogiSport élén!

Dorog Város Egyesített Sportintézményének vezetésében markáns változások álltak be. Az új intézményvezetővel, Knyaskó Mátéval beszélgettünk a DorogiSport terveiről és jövőképéről.

7 év után új szerepkörben folytatod munkádat a DorogiSportnál, mesélj kérlek az új pozíciódról.

7 éve kerültem Dorog Város Egyesített Sportintézményéhez. Az első három évben sportszervezői munkakörben, majd 2018-tól sportcsarnok létesítményvezető pozícióban tevékenykedtem. Természetesen ez számomra is egy új helyzet, nagy örömmel tölt el, hogy az októberben kiírt pályázatra kollégáimtól is rengeteg biztatást kaptam, hogy feltétlen adjam be a pályázatom, amit ezúton is köszönök nekik! Minden vezető pozíció nagy felelősséggel jár, így az intézményvezetői szék is. Az elmúlt években sikerült jó kapcsolatot kialakítanom a városban működő egyesületekkel, szakosztályokkal, iskolákkal, óvodákkal és a városban tevékenyen résztvevőkkel, ezt szeretném tovább építeni.

Milyen célokat tűztél ki magad elé intézményvezetőként?

Épphogy fellélegeztünk a covid után és egy újabb akadály gördült elénk, így nehezebb elérni a céljainkat, bízom benne, hogy sikerülni fog. A létesítményeink üzemeltetése mellett tovább folytatjuk a már hagyományosnak mondható rendezvényeinket, új köntösben, új lendülettel. Vannak új terveink de ezekről egyenlőre még nem szeretnék beszélni.

Hogyan alakul a csapat összetétele?

Bízom benne, hogy a nehéz helyzet ellenére nem fog változni a csapat összetétele. Ez mindenkinek egy nagyon nehéz kihívás, próbálom tartani a lelket a kollégákban és bizakodni, hogy hamar véget ér és vissza tudunk állni normál üzemeltetésre. Addig is készítjük a terveket, hogy amikor vissza tér minden a megszokott kerékvágásba, mi legyünk az elsők, akik ezt a leghamarabb lereagálják.

Köszönjük a válaszokat és sok sikert kívánunk a munkádhoz!