Flórián Kristóf győzelme Miamiban

A közelmúltban a magyar MMA-sok néhány tagja Miamiba látogatott, ahol múlt hétvégén kemény összecsapásokban álltak végül helyt.

Nánási Fatime és Flórián Kristóf az XFN 17: Unconquered gálán léptek ketrecbe november 2-án a Seminoli Casino-ban, a floridai Coconut Creek-en, amatőr MMA szabályrendszerben. Fatime ellenfele az amatőrben veretlen 26 éves Chelsea Brooks (2-0) volt, Kristófé pedig az amerikai, 5 meccses nyerő szériában lévő Shawn Brown (10-1), aki szintén amatőr MMA-s. Fatime végigküzdötte a három menetet és csak pontozással tudta őt legyőzni amerikai ellenfele. Kristóf szép verekedéssel megszakította ellenfele öt meccses veretlenségét és megszerezte az övet.

nánási fatime

Kristóf a Dorogi Nehézatlétikai Club versenyzője, gratulálunk a szép eredményhez! Facebook bejegyzésében így írt a küzdelemről:

“Nem is tudom hol is kezdjem. De próbálom rövidre fogni  Az első menetben kicsit bealudtam, de a második menetre felébredtem, megfordítottam a meccset és győzelmet arattam az amerikai ellen. Megtörtem az ötös nyerő szériáját!
Szeretném megköszönni a családomnak a rengeteg támogatást és segítséget. Barátaimnak akik mellettem voltak és éjjel nézték a meccset és őrjöngtek.
Köszönöm a csapatomnak, csapattársaimnak.
Köszönöm a lehetőséget a Budapest Top Teamnek és Perfect Fight Clubnak, hogy segítettek a felkészülésben! És persze a Dorogi Nehézatlétikai Clubnak! Köszönöm az edzőimnek a munkájukat és felkészítést. Ferenc Puksa Rendes Ferenc Dávid Keszler Rubin-jóga Olivér. Edzőtársaimnak, csapattarsaimnak! Köszönöm mindenkinek aki írt, gondolt rám, szurkolt es bízott bennem!!! Hatalmas élmény!!! Végül, de nem utoljára, köszönöm Bor Icsnak a hatalmas segítségért es hogy mellettem volt végig!!! És persze Csaba Szatmárinak hogy elkísért és velem volt.
Mégegyszer köszönöm mindnekinek!!!🙏🙏👊🇭🇺”

flórián kristóf