XII. Győzelmek Éjszakája

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg az esztergom-kertvárosi Fighting Kempo Pokorni Team a Győzelmek Éjszakája elnevezésű profi-amatőr K1 gálát október 16-án, szombaton a Dorogi Sportcsarnokban.

A hivatalos megnyitón beszédet mondott Shihan Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke, aki meg is jegyezte, hogy az elmúlt pandémiás időszak a küzdősportot is érintette, egyben örömét fejezte ki, hogy ennyi harcos és érdeklődő vesz részt a Győzelmek éjszakáján.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője elismerően nyilatkozott a sporteseményről, hiszen ez a gála nem csak a győztesekről, hanem a helytállásról, a kitartásról, a küzdelemről és a sportszerűségről is szól.

A beszédek után bemutatták a bírókat, majd elkezdődhetett a párharc. A sporteseményen tizenegy mérkőzést tekinthettek meg az érdeklődők.

Amatőr mérkőzések eredményei: Ambrus Tamás, Ádám Erik és Deák Ferenc döntetlent értek el. Bakk Eszter pontozással győzött, míg Szaturi Tia és Füle Ferenc egyaránt a harmadik menetben kiütéses győzelmet ért el.

Profi K1 mérkőzések eredményei: Szendrei Rebeka szerb ellenfele ellen kőkemény csatában fölényesen győzött pontozással. Pokorni Milán kitűnően bunyózva egyértelmű pontozásos győzelmet aratott. Pokorni Ádám pedig a nagyon kemény mérkőzésen fölényes pontozásos győzelmet ért el.

Felkészítő edzők: Pokorni Gábor, Pokorni Gáborné, Pokorni Milán.

A szervezők köszönik a nézőknek az óriási szurkolást, a verseny szponzorainak pedig a támogatást!

Forrás: dorogimedence.hu / hidlap.hu