Bravúros győzelmet aratott U17-es csapatunk

MLSZ III. osztály Közép C csoport
24.forduló
Csep-Gól FC SE – Dorogi FC 0-3 (félidő 0-1)
Gólszerzők: Manger A. (2), Szatmári K.

Dorogi FC: Merész B. – Bojtor D., Takács Z., Molnár Á., Cserven M. – Marczinkó B., Somogyi D. – Váli B., Barna G., Szatmári K. – Manger A.
Cserék: Belányi B., Deres M., Dékay G., Horváth J., Jakobi R., Fábián-Nagy B., Kiss K.

A 24. fordulóban Csepelre utazott U17-es csapatunk, ahonnan nagyon fontos lett volna elhozni a 3 pontot.
Az első félidőben több lehetőségünk is volt, ellenfelünk jobbára csak a védekezéssel törődött, de kapusuk nagyon jó formában védett. A 41. percben a szép összjátékot követően viszont már nem tudta hárítani Manger Adrián lövését, így egy gólos előnnyel vonulhattunk pihenőre.
A második játékrészben kiegyenlítettebb játék folyt a pályán és egy alkalommal Merész Bálint hatalmas védésének köszönhetően sikerült csak az előnyünket megtartanunk. A 81. percben egy Manger-Barna-Szatmári összjátékot követően az utóbbi szépen a kivetődő kapus fölött a kapuba emelte a labdát, amivel el is döntötte a 3 bajnoki pontot. Az utolsó percben még Manger Adrián feltette az i-re a pontot, így 3-0-s eredménnyel zárult az összecsapás.

Fenyvesi László (vezetőedző): – Érezhető volt csapatomon a két hetes bajnoki pihenő, plusz feszültebbek is voltunk a megszokottnál a szoros bajnoki hajrá miatt. Ellenfelünk nagyon szervezetten és kulturáltan játszott, nagyon megnehezítették a dolgunkat, de egész héten erre is készültünk, mivel előző héten személyesen tekintettem meg őket. Az 1. félidőben gyorsan és kombinatívan játszottunk, ekkor szerezhettünk volna nagyobb előnyt is, a másodikban pedig védelmünk is jól tette a dolgát és megérdemelten fontos győzelmet arattunk egy jó színvonalú mérkőzésen.

Szatmári Kevin (támadó): – Nagy küzdelem volt az első perctől az utolsóig. Nehezen rúgtuk meg az első gólt, így nem volt egyszerű a mérkőzés. A második félidőben nem szerepeltünk jól, ellenfelünknek is volt helyzete, de egy szép támadás után gólt tudtam szerezni, ami után megkönnyebbült az egész csapat. Nagyon fontos volt ez a győzelem.