Döntetlent játszott a Dorogi FC a Mosonmagyaróvár ellen

A hétvégén a Credobus Mosonmagyaróvár csapatát fogadta a Dorogi FC. Ahogyan azt a beharangozóban Tóth Csaba másodedző és Mészáros Áron, a Dorogi FC játékosa elmondta, nagy mumus az ellenfél, hiszen évek óta egy osztályban játszanak, jól ismerik egymást. A vendégek mestere, Várhidi Péter az olasz foci szerelmese, ezért arra számítottak, hogy alapvetően védekező felállásban fognak játszani, amit nagyon nehéz lesz feltörni.

Nem is kellett csalódniuk, hiszen a vendégek szinte alig lépték át a félpálya vonalát, 10 emberrel védekeztek. Az első nagy helyzet Vígh Ádám előtt adódott, aki Szedlár Zoltán szögletét követően fejjel ért a labdához, a kapus azonban jó ütemben ért oda és hárítani tudta a fejest. A második félidőben a mieink is beleszürkültek a játékba, de az utolsó negyedórában újra lendületre kaptak. A 90. percben Simon Attila juttatta a gólvonalon túlra a labdát, a szabályos gólt azonban Nagy Róbert játékvezető a kapus támadása miatt érvénytelenítette.

A mieink a döntetlennel a tabella 14. helyéről várják a folytatást. A következő meccs október 9-én, vasárnap 17 órától lesz Győrben, az ETO Stadionban.

Aki teheti, a helyszínen buzdítsa a játékosokat.

 

IMG_3129