Évzáró a Dorogi FC-nél

December 17-én, vasárnap délelőtt a Városi Sportcsarnok gyerekzsivalytól volt hangos, hiszen  ma tartotta a Dorogi FC hagyományos évzáró rendezvényét.
Először Mayer László elnök úr köszöntötte az egybegyűlteket, majd Szekér Zoltán, Dorog Város Egyesített Sportintézményének vezetője tartott ünnepi beszédet. Megtudhattuk, hogy hamarosan megszépül a sportcsarnok és a kicsik szebb és jobb körülmények között sportolhatnak.
Az eseményen megjutalmazták korosztályonként a kiemelkedő képességű gyerekeket.

A díjazottak:
Fiúk:
U7 – Szekér Ádám
U8 – Kolozsvári Dávid
U9 – Török Zsombor
U10 – Nagy Xenosz
U11 – Papp Milán
U12 – Ötvös Loránd
U13 – Gábri Ádám
U14 – Selmeci Bendegúz
U15 – Papp Gergely
U17 – Kiss Kevin
U19 – Janusz István

Lányok:
U16 – Soós Zorka
U18 – Nebehaj Dominika

Ezután a 2014-ben alapított különdíjak kerültek átadásra:

a Legjobb Lány Labdarúgó 2017-ben Harmat Sára lett.

Az Ilku István-díj a legjobb kapusé, amit idén Gábri Ádám U13 játékos kapott meg Ilku Gabriellától.

A Bakonyi István-díjat a legjobb védőjátékosnak osztottuk ki, amelyet idén Pohner Zsolt U14 játékos vehetett át Bakonyi Mártától.

dav

A Varga János-díj az év legjobb játékosát illeti, ezúttal Berkeszi Zsombornak, U15 korosztályú játkosunknak adta át a címet Varga Erika.

A Monostori Tivadar-díj büszke birtokosa a legeredményesebb góllövő, aki idén Manger Adrián, az U17 csapat játékosa lett. Az elismerét Tivi bácsi özvegye adta át.

A gyerekek a díjátadó után jó hangulatú akadályversenyeken vehettek részt, ahol jó szereplés esetén szaloncukrot és Dorogi FC-s tollat is kaptak az állomást vezető edzőktől.

Nagyon remélik, minden gyerek és felnőtt jól érezte magát a mai évzárón.
A szervezők mindenkinek minőségi pihenést kívánnak a szünetben, remélik, jövőre újult erővel veti bele magát mindenki az edzésekbe.

Hajrá Dorog!