Szenzációs siker a 19. fordulóban

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Dorogi FC a 3. helyen álló Vác FC csapatát fogadta. A hideg időjárás és a korai kezdés miatt a megszokottnál kevesebben látogattak el a mérkőzésre. A vendégeket egy maroknyi, ám hangos szurkolótábor kísérte el Dorogra.

A mérkőzés kiegyenlítetten indult, az első játékrészben egyik csapatnak sem volt kiemelkedő helyzete. A második félidőt a Dorog kezdte jobban, hiszen az 50. percben egy szenzációs indulás után Szedlár Zoltán cselezte ki a váci védelmet és a kapust is és lőtt egy bombát a kapuba. A mieink ezután tovább támadtak, aminek meg is lett az eredménye. Mészáros Áron a 77. percben szerezte meg a meccset eldöntő fantasztikus gólt (a szezonban már a hatodikat).

A Dorogi FC ezzel a három ponttal a 12. helyen zárta az bajnokság őszi szezonját. A futballszurkolók azonban még ne akasszák szögre a szurkolói sáljukat, hiszen a csapat szerdán Cigándra látogat, ahol a Magyar Kupában a 16 közé jutásért játszanak az NBIII-as csapattal. Vasárnap pedig – az előrehozott fordulóban – a Szolnoki MÁV FC csapatát fogadjuk a Buzánszky Jenő Stadionban. A szezon december 10-én zárul a fiúknak idegenben, Budafokon vívják a szünet előtti utolsó mérkőzést.

Hajrá Dorog!

Így ünnepelt a csapat az öltözőben a szombati győzelem után: