MindenKOR Mozgásban! 2018-ban is

Már két éve, hogy útjára indítottuk a MindenKOR Mozgásban sorozatunkat, amely során ingyenes sportprogramokat és wellness terápiák kipróbálását kínáltuk a térség nyugdíjas korú lakosai számára. Az eseménysorozat nagy népszerűségnek örvend, ezért célunk, hogy idén is lehetőséget biztosítsunk az idősebb korosztály számára ahhoz, hogy igazi élményekkel gazdagodjanak.
Az előző évek tapasztalatai alapján ebben az évben egy hosszabb nyári szünetet tartunk, amely során a Nipl Stefánia Uszodában várunk mindenkit változatos eseményekre. A hűvösebb idő beköszöntével pedig vendégeink újult erővel vethetik bele magukat a programokba.
Ahogyan azt megszokhatták, a rendezvényeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
*Kivéve a március 28.-án tartandó sóbarlangos program, amely féláron, 250 Ft-ért vehető igénybe.

FEBRUÁR

Február 5. és 9. között naponta 9.00-tól 12.00 óráig a belépő mellé ingyenes szaunahasználatot biztosítunk a Nipl Stefánia Uszodában
a programban résztvevőknek.
Február 23-án, pénteken 16 órától Kálmán Anita vezetésével megismerkedhetnek a do-in tornával a Kristály Szépségházban. Az öngyógyító torna egyenesen Japánból, a hosszú élet országából érkezett hozzánk és segítségével harmonizálhatóak a testi-lelki panaszok.