Találkozzunk 2021. tavaszán!

A közelmúltban többször adtunk hírt arról, hogy teljesen megújult a dorogi teniszélet. Erről hoztunk nektek egy szezonzáró emlékidézőt, összefoglalót.

Az újonnan induló Dorogi Teniszcentrum augusztus 15-én, egy Nyílt nap során nyitotta meg kapuit, ahol a szülők és gyerekek megismerkedhettek a sportággal és találkozhattak Kellner Ádám profi teniszjátékossal is.

Azóta is egy stabil csapat állt össze, akik rendszeresen járnak teniszoktatásra és a pályabérlések is beindultak. Előszeretettel foglalnak online pályákat a teniszezni vágyók, aminek kifejezetten örülünk, hiszen célunk egy rugalmas és kényelmes pályafoglalási rendszer kialakítása volt, ami maximálisan megfelel a mai kor követelményeinek.

Az edzéseket tekintve kezdő és haladó gyerekek is járnak Flórián Márkhoz, öröm számunkra, hogy az ősz folyamán sem történt lemorzsolódás. Október 3 – án páros amatőr versenynek adott otthon a Teniszcentrum, ahol több mint 10 páros mérettette meg magát. Nagyszerű hangulatú, sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött.

Figyeljük az igényeket, ami arra sarkall minket, hogy a jövőben is nagy hangsúlyt fektessünk a fejlesztésekre. Jelenleg az elektronikus beléptetőrendszer létrehozása van folyamatban, ami a pálya biztonságát fogja erősíteni. Jövő tavaszra pedig megújulnak a pályák is, az állandó festést felváltja majd egy fix, állandó pályacsík. Tervben van egy büfé kialakítása is, szeretnénk ha igazi klubélet épülne ki a Dorogi Teniszcentrumban.

Terveink szerint várhatóan 2021. március – április hónapban nyitja meg újra kapuit a Dorogi Teniszcentrum, nagy befolyásoló tényező lesz az időjárás.

Várunk vissza 2021. tavaszán, addig is maradjatok velünk és figyeljétek híreinket!