Ajándékozz élményt karácsonyra!

Kaland kedvelők számára kínálunk igazi élményekben gazdag karácsonyi ajándékot.

Válassz az alábbi Karácsonyi Élménycsomagjaink közül:

10 alkalmas felnőtt úszóbérlet 10 % kedvezménnyel és kajakozás: 10.990.- Ft | lovaglás: 13.990.- Ft | búvárkodás: 20.990.- Ft | siklóernyőzés: 18.990.- Ft

10 alkalmas diák úszóbérlet 10 % kedvezménnyel és kajakozás: 7.990.- Ft | lovaglás: 10.990.- Ft | búvárkodás: 18.990.- Ft | siklóernyőzés: 16.990.- Ft

Az akció időtartama: 2017. november 9.- december 23. 

Vásárolj élményt a család többi tagjának vagy barátaidnak és töltsetek együtt egy fantasztikus délutánt!

Lovastúra

Kíváncsi vagy, milyen lóhátról megcsodálni a Dorogi-medencét? Csatlakozz lovastúránkhoz, amely során a Sátorkő Lovasiskola szakképzett oktatói különleges útvonalakon vezetnek végig. Így lehetőséged lesz olyan szögből megtekinteni többek között a Palatinus-tavat, ahonnan csak kevesen láthatják.

Időpont: Előre egyeztetett időpontban
Helyszín: Esztergom-Kertváros Sátorkőpuszta 1. (Démusz-villa utca 1.)
Ár: 4.500 Ft/fő

Kajakozás

Csatlakozz hozzánk és tedd próbára az egyensúlyodat a biztonságos kajakokban! Nem gond, ha teljesen kezdő vagy, a foglalkozást gyakorlott edző tartja, aki elmagyarázza neked az alapokat is. Az óra végén pedig még egy frissítőre is a vendégünk vagy!

Időpont: Előre egyeztetett időpontban
Helyszín: Öböl Music Beach
Ár: 1.500 Ft/fő

Búvárkodás

Ha érdekel a búvárkodás, látogass el programunkra, ahol megismerkedhetsz a Palatinus-tó mesés víz alatti világával. Teljesen kezdőként is jöhetsz, hiszen képzett búvárok ismertetnek meg téged a legfontosabb tudnivalókkal. Az egyórás programra minden felszerelést biztosítunk.

Időpont: Előre egyeztetett időpontban
Helyszín: Öböl Music Beach
Ár: 11.900 Ft/fő

Siklóernyő

A Mókus-hegy tetejéről indul ez a programunk. A tandemrepülés során profi kísérőd lesz, aki vigyáz a biztonságodra, míg te az egyedülálló panorámában gyönyörködhetsz. Kedvezőtlen széljárás esetén új időpontban ismételheted meg ezt az élményt. A program súlyhatára 80 kg.

Időpont: Előre egyeztetett időpontban
Helyszín: Csolnok, Mókus-hegy
Ár: 9.900 Ft/fő

Érdeklődni a programokkal kapcsolatban Molnár Juditnál a 06 30 694 30 34-as telefonszámon vagy a dorog.tdm@gmail.com e-mail címen lehet.

Csalj mosolyt szeretteid arcára egy vidám közös időtöltéssel!