Elindult a Legyél Fittebb! Életmódváltó program

Március 1-jén a Dorogi József Attila Művelődési Házban megtartott nyitórendezvénnyel kezdetét vette a Legyél Fittebb! Életmódváltó program. A jó hangulatú eseményen közel hetvenen vették át az induláshoz szükséges tagi kártyát, a matricagyűjtő füzetet és az összetartozást szimbolizáló  technikai pólót.

A gyülekező után kóstoltatást tartott Árvai Brigitta, a Léna Kedvencei Cukrászda tulajdonosa, valamint Révai Gábor. Sok egészséges finomságot kóstolhattak meg a  résztvevők.

IMG_9028IMG_9057

Az estet Szekér Zoltán nyitotta meg, aki ismertette a programot, majd elmondta, a résztvevők segítséget kapnak az étrendhez, a mozgáshoz, megismerhetik az életmódváltáshoz szükséges alapvető szabályokat, de a kitartást nekik kell hozzátenniük. Ezen áll majd a program sikeressége.

IMG_9025

Ezután a szakértő vendégekkel beszélgettünk. Elsőként Marosvölgyiné Császár Anikóval, aki a tavalyi program egyik legszorgalmasabb és legeredményesebb életmódváltója volt. Megosztotta a résztvevőkkel az elért eredményeit és számos jó tanáccsal szolgált az “új Életmódváltóknak”.

IMG_9041

Új partnerként szerepel az idei programban a Club Balaya, nagy örömünkre, Zink Lívia ügyvezetővel beszélgettünk az általuk kínált elérhető mozgásformákról.

IMG_9053

 

Révai Gábor az egészséges táplálkozásról tájékoztatta a jelenlévőket. A 60 nap során Gábor folyamatos tanácsadást, recepteket, étrendeket biztosít a résztvevőknek.

IMG_9064

Dr. Bakanek György, életmód-szaktanácsadó orvos a mozgás élettani hatásait, a leggyakoribb buktatókat és érdekfeszítő példákat mutatott be. IMG_9077 (1)

Reméljük mindenki jól érezte magát és sikerül egy igazi közösséget kialakítanunk, amelyben a 60 nap elteltével mindenkinek sikerül elérni a céljait és egészségesebben élni. Bizakodunk, hogy a kezdő lendület és kitartás egészen a program végéig és akár tovább is kitart majd. 

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek a megnyitóra! Nagyon köszönjük a programban résztvevő partnereknek a közreműködést és a segítséget, amit nyújtanak!

Fotók: Berndt József