Dorogi Futókörösök az UltraBalatonon

A másfél éve alakult Dorogi Futókör taglétszáma dinamikusan növekszik, folyamatosan csatlakoznak hozzájuk kezdő és haladó futók egyaránt. Maguk is több eseményt rendeztek már, így sokan ismerik őket a városban.

Tagjai, amikor csak tehetik, keresik az új kihívásokat. Szívesen látogatnak el versenyekre, akár közelre (mint a múlt hétvégi Pilisi tavaszi futás Kesztölcön), akár messzebbre kell utazni érte. Van közöttük, aki a mozgás öröméért és van, aki a versenyzés atmoszférájáért kezdett el futni.

Május 19-21. között rendezik meg az UltraBalaton elnevezésű futórendezvényt, ami a hazai ultrafutás leghíresebb eseménye, de szép számmal indulnak rajta külföldiek is.

A Dorogi Futókör már tavaly is részt vett az eseményen, idén azonban még nagyobb létszámmal vágnak neki a 220 km-es távolságnak. A várost idén 5 csapat, összesen 19 futó, 3 bicajos kísérő és 4 sofőr plusz 1 család képviseli.

Minden nap bemutatunk egy csapatot, hogy jobban megismerjétek őket.

Ha szorítani szeretnétek nekik és buzdítani őket a verseny alatt, kövessétek a Facebook oldalukat, amelyen a legfrissebb edzésüket, videókat, játékot találhattok, így jobban beleláttok, hogyan készülnek a megmérettetésre.