Legyél Fittebb Otthon!

Otthon ragadtunk? A DorogiSport csapata a rendkívüli helyzetre reagálva biztosítani szeretné az otthoni mozgás örömét, ezért április elsejétől elindítjuk a Legyél Fittebb Otthon! programsorozatunkat. Célunk az otthoni edzésvideókkal, hogy továbbra is közösségben maradjunk és tegyünk együtt az egészségmegőrzésért, és fitten tartsuk Benneteket.

Allenarsi-a-casa

Nézzük a részleteket:

A programot 6 hétre tervezzük, kezdő és haladó csoportoknak készítenek edzőink online elérhető ingyenes videókat.  A csoportoknak (kezdő és haladó), hetente 2-2 edzéssel készülünk, és szombatonként egy általános, átmozgató tréninggel számoljatok. A kezdő edzéseket Gazdag Kata fogja tartani, a haladó és átmozgató edzéseket pedig Szabó Dzsenifer és Fleischmann Évi. 

Névtelen terv (20)

Kinek szól?

Mozognál otthon de nem tudod, hogyan álljál neki? Mi segítünk. 😉 A kezdő csoportnak szóló edzésvideókban, Kata kifejezetten könnyen kivitelezhető gyakorlatokkal készül, amely minden korosztály számára kedvező, beleértve az időseket is.

Rendszeresen sportolsz? Akkor a haladó csoport Neked szól! Évi és Dzseni intenzívebb, online edzésekkel készül a fitt követőinknek.

Hol éred el a videókat?

Az edzésvideókat a DorogiSport YouTube csatornájára fogjuk feltölteni és minden videó megtalálható lesz a Facebook oldalunkon is. Készülünk nyereményjátékkal, egészséges táplálkozási tippekkel, edzésekkel, élő bejelentkezésekkel, ezért is figyeljétek oldalainkat az elkövetkezendő napokban, hetekben.

IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

Mire lesz szükséged? 

Az első hetekben a gyakorlatokat az edzőink úgy állítják össze, hogy azok könnyen, otthon megtalálható, alternatív eszközökkel teljesíthetők legyenek. Mindig előre tájékoztatunk majd Benneteket a következő edzések eszközigényéről.

A visszaszámlálás elkezdődött, ne feledjétek, április 1-jén startol a  Legyél Fittebb Otthon! programsorozatunk.